Grupa slijepih i slabovidnih na području Rastoka
16353
post-template-default,single,single-post,postid-16353,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Grupa slijepih i slabovidnih na području Rastoka

Dana 26. kolovoza 2021. provedena je aktivnost vođenja grupe slijepih i slabovidnih na području Rastoka, u sklopu provedbe projekta Vodene tajne Slunja. Tijekom prethodnih radionica razvio se Vodič za interpretaciju prostora/sadržaja (turističkog) za slijepe i slabovidne osobe za područje grada Slunja te paket 3D modela interpretiranih građevina, slapova ili slično koji je korišten tijekom ovog vodstva slijepih posjetitelja u svrhu mogućnosti taktilne identifikacije predmeta tj. prostora s ciljem korekcija definiranog na radionicima.

Dojmovi korisnika Udruge slijepih i slabovidnih Karlovačke županije su zaista zanimljivi i ispunjujući te se zahvaljujemo pratnjama korisnika Udruge i licenciranoj vodički iz Zagreba s iskustvom rada s osobama s invaliditetom, Marjeti Trkman Kravar.

Hvala još jednom svim sudionicima na sadržajnom danu.Skip to content