Obilježavanje Europskog dana bez automobila
18134
post-template-default,single,single-post,postid-18134,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Obilježavanje Europskog dana bez automobila

Obilježavanje Europskog dana bez automobila

Obilježavanje Europskog dana bez automobila

U četvrtak, 22. rujna, obilježavamo Europski dan bez automobila s ciljem jačanja svijesti javnosti o onečišćenju uzrokovanom uporabom automobila.

U tu svrhu, Javna ustanova NATURA VIVA organizira dvije šetnje zaštićenim područjima u gradu Karlovcu. Pridružite nam se u četvrtak, 22. rujna, u 10:00 h u šetnji Spomenikom parkovne arhitekture Vrbanićev perivoj. U sklopu šetnje Vas očekuje i prezentacija o rezultatima entomološkog istraživanja Vrbanićevog perivoja. Okupljanje zainteresiranih sudionika biti će u 10:00 kod sjevernog ulaza u perivoj.

U popodnevnim satima, Javna ustanova NATURA VIVA organizira šetnju spomenikom parkovne arhitekture Marmontova aleja. Okupljanje sudionika je u 18:00 h na parkiralištu kod FERO-TERMA, a nakon šetnje, u 19:00 h u prostorijama Gradske četvrti Dubovac na adresi Dubovac 17, Javna ustanova i učenici iz OŠ Dubovac prezentirati će zanimljive informacije o Spomeniku parkovne arhitekture Marmontova aleja.

Pozivamo sve da na jedan dan svoje automobile ostave kod kuće te da ovaj važan datum u zaštiti prirode provedu šećući ulicama našeg zelenog grada.Skip to content