Uspješno odrađen i drugi tjedan drugog izlova signalnog raka!
19103
post-template-default,single,single-post,postid-19103,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Uspješno odrađen i drugi tjedan drugog izlova signalnog raka!

Uspješno odrađen i drugi tjedan drugog izlova signalnog raka!

U sklopu provedbe projekta „Kontrola populacije signalnog rada u rijeci Korani i Radonji“ uspješno je odrađen i drugi tjedan izlova na sve tri postavljene fronte.

Ovaj tjedan u izlovu smo imali pomoć dragih kolega iz  NP Plitvička jezera, Javne ustanove Baraćeve špilje, NP Sjeverni Velebit, JU Maksmir, a u pomoć su nam, osim studenata uskočili i volonteri: Ana Barković iz JURRA-a te Nikola Mrljak, na čemu im se svima zahvaljujemo! Osim signalnih rakova, čija je kontrola populacije i cilj ovog projekta, u vrše nam se uhvatila i poneka barska kornjača, koje smo na vrijeme spasili.

Više o projektu za spas barske kornjače imate ćete priliku čuti 23. rujna 2023. u Aquatici, na kojoj će o ugrozi ove vrste izlagati dragi kolege iz Javne ustanove „Zeleni prsten“ Zagrebačke županije, a detaljne informacije o našem projektu također će izložiti naši djelatnici.

Pratite naše stranice i nadamo se da se vidimo i 23. rujna!

 Skip to content