„Živjeti s parkom“
19909
post-template-default,single,single-post,postid-19909,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

„Živjeti s parkom“

„Živjeti s parkom“

„Živjeti s parkom“

Povodom obilježavanja 22. svibnja, Međunarodnog dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, Javna ustanova NATURA VIVA, uz podršku Grada Karlovca i Karlovačke županije, i ove godine, 17. put za redom, u spomeniku parkovne arhitekture Vrbanićevom perivoju organizira manifestaciju „Živjeti s parkom“.

U sklopu manifestacije održat će se edukativne radionice za učenike triju osnovnih škola s područja grada, uz suradnju Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i Čistoće Karlovac. Hrvatsko šumarsko društvo, ogranak Karlovac postavit će u perivoju prigodnu izložbu fotografija, a svi posjetitelji moći će se upoznati s posebnostima perivoja te dobiti informativne i edukativne materijale.

Početak manifestacije je u 10,00 sati, a predviđeno trajanje je  do 13 sati.

Pozivamo sve građane dobre volje da nam se u srijedu, 22. svibnja pridruže u našoj manifestaciji i posjete Vrbanićev perivoj.

Veselimo se Vašem dolasku!

>> PLAKAT – „Živjeti s parkom“, pdf (7 MB)Skip to content